kumania

óricz Zsigmond Református Kollégium

5310 Kisújszállás, Széchenyi út 4.
Tel: 06-59/520-648
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: http://www.mzs.sulinet.hu


Köszönet illeti őket azért, hogy lehetőséget biztosítanak az autózásnak azzal, hogy használhatjuk a tornacsarnokukat, és az aszfaltozott kézilabdapályájukat.

Művelődési Ház Kisújszállás

5310 Kisújszállás,Deák Ferenc u. 6.
Tel.:59/520-672, 20/ 492-3594
Fax:59/520-672
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: http://www.muvhazkisujszallas.hu
Köszönettel tartozunk nekik és Janó Lajos igazgató úrnak, mert több rendezvényükre is meghívtak bennünket, és lehetőséget biztosítottak számunkra a helyi televízióban való szereplésre.

Nagy Sándor és Rácz János

Köszönettel tartozunk nekik azért, hogy hozzájárultak ahhoz, hogy a város mellett üzemelő repülőteret modellezés céljából használjuk.

Szénási László

Szeretnénk megköszönni önzetlen segítségét mellyel kezdeményezésünket támogatta, és itt szeretnénk külön megköszönni az általa felajánlott csónakot mellyel az esetleges mentéseket könnyebben el tudjuk végezni.

A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. További részletek.